Impresszum

Damatric CNC

Érintett oldal:

www.damatric.eu

A weboldal üzemeltetője és tartalmi szerkesztője:

Bangó János Norbert

H-7213 Szakcs, Dózsa György utca 21.

mobile: 06 20 240 75 99

e-mail: info@damatric.eu

Felelősségi kör:

Az impresszum a fenti webes jelenléte vonatkozik. (www.damatric.eu)

Lehatárolás:

A webes jelenlét a világháló (world wide web) részét képezi, ennek megfelelően olyan folyamatos változásra képes, idegen honlapokkal áll(hat) kapcsolatban, amelyek nem tartoznak ebbe a felelősségi körbe, és amelyekre nem is vonatkoznak az alábbi információk.

A felelősség kizárása:

A weboldalon szereplő tartalmakat gondosan ellenőriztem és legjobb tudásom szerint állítottam össze. A benne szereplő információkkal szemben azonban nem várható el a teljeskörűség, az aktualitás, a minőség és a helyesség. Nem vállalok felelősséget azokért a károkért, amelyek a honlapon szereplő tartalmakba vetett bizalomra-, illetve e tartalmak használatára lehet visszavezetni. Az oldal tulajdonosaként nem tartozok felelősséggel a Weboldal oldalain külső behatolás által okozott károkért, illetve bármilyen, a Weboldalt üzemeltető szolgáltatók által okozott információtovábbítási késedelemért, számítógépes vírus, vonal- illetve rendszerhibából keletkezett károkért.

Képek joga:

A weboldalon található képeknek minden joga az oldal tulajdonosának a tulajdonát képezi. Bárminemű felhasználása ezeknek a képeknek csak az oldal tulajdonosának, vagy az általa felhatalmazott személyen keresztül lehetséges. A képek felhasználása csak a www.damatric.eu oldallal kapcsolatban történhet. Ez magában foglalja az online-aukciók keretén belül történő felhasználást is. A fent megnevezettektől eltérő felhasználási célokhoz az oldal tulajdonosának írásos engedélyét kell kérni. A rendelkezésre bocsátott képek jogosulatlan használata esetén fenntartom a jogi lépések megtételének lehetőségét.

Technológiák, tervek joga:

Ha valamely adat vagy terv külső hivatkozásból származik (és az megjelenik az oldalon) azokat rendre feltüntetem a megjelenítés helyén. Ugyanakkor nem tüntetem fel külső hivatkozásra mutató link-ek esetében.Minden olyan adat, terv, kép, stb. ami saját szellemi termék, az megjelölés nélkül kerül megjelenítésre. Ezek bárminemű felhasználásához – ha ez másként nincsen megjelölve – az oldal tulajdonosának írásos engedélyét kell kérni. A rendelkezésre bocsátott adatok, tervek, szellemi termékek jogosulatlan használata esetén fenntartom a jogi lépések megtételének lehetőségét.

Minden jog fenntartva.A weboldalon szereplő logókat, védjegyeket, cég-, márka- és termékneveket azok jogtulajdonosai birtokolják.

Comments are closed.